grinzi de ridicare
25
mai

3 tipuri esentiale de grinzi de ridicare

Grinzi de ridicare

Sunt niste structuri metalice ce permit ridicarea si manipularea multor tipuri de incarcaturi. Mai jos urmeaza o detaliere mai ampla a tipurilor de grinzi de ridicare produse de ESSOLL Romania.

Grinzi de ridicare de tip H

Grinzile de ridicare de tip H sunt compuse dintr-un profil principal, pe care se afla unul sau mai multe puncte de ridicare. In partea inferioara a acelui profil metalic, se afla simetric si perpendicular, alte 2 profile mai mici, fiecare avand cate un punct de ancorare la ficare capat. Astfel, obtinandu-se 4 puncte de ancorare, pe o structura care are acum forma literei H.

Cateva exemple de astfel de grinzi de ridicare:

Grinda de ridicat sarcini de tip H reglabilaGrinda-de-ridicat-de-tip-H-reglabila-cu-carlige-rotative Traversa-de-ridicat-tip-H-cu-carlige-sudabileGrinda-de-ridicat-pentru-autoturisme

Grinzi de ridicare in cruce ( tip X )

Acest dip de grinda de ridicare au tot 4 puncte de prindere, dar principala diferenta este data de faptul ca prinderea se face printr-un singur punct central, iar dimensiunea sarcinii este impartita in mod egal in fiecare prindere.

Cateva astfel de modele:

Grinzi de ridicare sarcini in cruceGrinda de ridicat sarcini in cruceGrinda de ridicat sarcini in cruce

Grinzi de ridicare modulare si reglabile

Aceste tipuri de grinzi sunt ideale pentru aplicatii multiple. Structura lor modulara permite manipularea diferitelor tipuri de sarcini fara a fi nevoie de o alta instalatie de ridicare. De reglua aceste tipuri de grinzi au si prinderile de pe module reglabile, astfel incat difersitatea felurilor in care o sarcina poate fi ancorata este mare.

Cateva astfel de modele:

Grinda de ridicat sarcini suspendata cu dispozitiv cu lant si brate ajustabileGrinda-de-ridicat-cu-trei-traverse-reglabileTraversa-modulara-transversala-sau-longitudinala-cu-rame