Brat de incarcare pentru stivuitoare cu carlig telescopic,basculant, manual
23
apr.

Brat pentru stivuitor

Ce este un brat pentru stivuitor?

Bratele pentru stivuitoare sunt niste structuri care joaca rolul de accesoriu. Practic aceste brate transforma un motostivutor simplu intr-un utliaj de ridicare ai complex, acesta putand sa ridice o gama mult mai mare de incarcaturi. Sistemul de prindere al unui brat pentru stivuitor se bazeaza pe imediata incadrare a structurii pe furci.

Tipuri de brate pentru stivuitoare

Bratele de ridicat pentru motostivuitoare vin in general sub forma unei macarale, ridicand sarcina dntr-un punct fix. Adesea ca si accesoru de prindere este folosit un carlig. Aceste brate pot fi reglabile pe inaltime. Pot fi telescopice, regland astfel si inaltimea la care se poate ridica o sarcina.

 

Modele brat pentru stivuitor:

  • Brat de incarcare pentru stivuitor cu carlig telescopic si basculant, manual GAMUR

  • Brat de incarcare pentru stivuitoare telescopic manual cu carlig GAMULF

  • Brat de ridicare pentru stivuitoare cu carlig fix GAM

Brate de ridicat pentru stivuitor personalizate

Pe langa aceste modele standard de brate putem realiza si brate personalizate, astfel incat sa poata fi montat pe orice tip de furci alte motostivuitoarelor. De asemenea se pot modifica si sistemele de prindere si ancorare pentru a manipula orice tip de sarcini.

Galerie foto si produse

Pentru a putea vedea mai multe structuri realizate de noi, puteti intra AICI.

Suntem prezenti si pe FACEBOOK.

Certificare si garantii

Articolele noastre sunt certificate CE si sunt prevazute cu placute de identificare unde se regasesc: producatorul, anul de fabricatie, numarul de serie, codul articolului, greutatea echipamentului si sarcina maxima admisa. Echipamentul este insotit de 2 livrete de instructiuni si revizii,certificate de conformitate.

De asemenea, noi suntem alaturi de compania dumneavoastra si dupa realizarea structurii, prin servicii de mentenanta a acestor sisteme de ridicare.