Instalatii de ridicat cu vacuum pentru sticla
21
apr.

Dispozitive de ridicat cu vacuum

Dispozitive de ridicat cu vacuum. La ce ne ajuta?

Procesul de automatizare este unul normal, pentru a spori productivitatea si a reduce astfel costurile si timpul. Insa sunt si situatii cand sarcinile de ridicat sunt destul de fragile si necesita o manipulare speciala. Astfel de sarcini pot fi fie panouri de sticla sau termopane, fie panouri din lemn sau isopan, fie foi de tabla. Acestea se pot deteriora foarte usor printr-o manipulare necorespunzatore. Astfel aceste dispozitive de ridicat cu vacuum sunt esentiale. Tehnologia cu vid permite manipularea fara probleme a acestor tipuri de sarcini.

dispozitiv de ridicat cu vaccum cu rotiatie pneumatica pentru sticlaManipularea panourilor de sticla

Cum imi dau seama ca instalatiile de ridicare cu vacuum sunt ceea ce am eu nevoie?

E foarte simplu. O instalatie de ridicare cu vacuum poate manevra orice tip de sarcina sau panou cu suprafata neteda, fie ea plana sau usor curbata. In functie de greutatea sarcinilor se pot proiecta siteme de vid si ventuze care sa le poata sustine. Sunt niste instalatii mult mai fiabile si mai rapide decat electropalanele clasice.

Sunt sigure instalatiile de ridicare cu vacuum?

Da, fiecare structura de ridicat pe baza de vacuum vine cu un sisteme de alarma incorporat. In cazul in care una din ventuze nu mai etanseaza, se pierde presiunea, sau pompa de vid are o problema, sistemul de alarma va porni imediat si operator va stii ca trebuie sa lase cat mai rapid incarcatura jos.

Sistem de alarma al instalatiei cu vacuum

Aici puteti vedea cateva imagini cu structuri de ridicare cu vacuum produse de noi: GALERIE 

Pentru informatii si comenzi ESSOLL va sta la dispozitie. Ne puteti trimite pe email informatii despre ce anume doriti sa manipulati si  vom veni cu cea mai buna solutie, pentru ca sa puteti manipula fara probleme acele sarcini si pentru a optimiza productia.

Informatii detaliate despre tehnologia cu vacuum (EN) : WIKI