Dispozitiv pneumatic de ridicat, manipulat si rotit centrale termice
20
apr.

Industria sistemelor de ridicare

Industria sistemelor de ridicare

Echipamentele de ridicare includ orice echipament sau utilaj folosit la lucru pentru ridicarea sau coborârea încărcăturilor sau a persoanelor, inclusiv accesorii și accesorii utilizate pentru ancorare, fixare sau susținerea echipamentului. Indiferent de industria in care activati, de multe ori apar probleme la manipularea anumitor tipuri de sarcini sau produse. Ei bine pe piata care proiecteaza sisteme si instalatii de ridicare a venit cu o multitudine de solutii. Usor,usor industria sistemelor de ridicare si manipulare a marfurilor sau diferitelor sarcini s-a extins si in tara noastra. Poblema e ca in cele mai multe cazuri a ramas doar la stadiul de import.

Nu importam

Daca veti arunca o privire pe site-ul nostru veti observa faptul ca noi nu avem niste produse standard. In primul rand noi suntem producatori directi, iar structurile pe care noi le proiectam sunt stric pentru nevoile fiecarui client in parte. De-a lungul timpului am confectionat diverse sisteme de ridicat sarcini mari ( grinzi de ridicare de 100 tone), accesorii de ridicare auto, dispozitive de manipulare a centralelor termice pentru cei de la Feroli, si multe alte astfel de echipamente.

Echipament de ridicare placi de marmura, reglabil Echipament de ridicare placi de marmura

Dispozitiv de ridicat cu trei puncte de prindere pentru motoareAccesorii de ridicare in domeniul automotive

Instalatii de ridicare si manipulare personalizate

In imaginile de mai sus sunt doar 2 structuri personalizate pe care le-am realizat de-a lungul timpului. AICI puteti vedea mai multe instalatii personalizate dupa nevoile clientilor nostrii.

Dorinta noastra cea mai mare este aceea de a livra produse cat mai bune, care sunt de un real ajutor pentru cei carora le realizam. Stim ca fiecare dintre voi aveti nevoi diferite, de aceea nu ne-am limitat la a face niste structuri standard. Fiecare echipament pe care il producem este proiectat de ingineri avizati si specializati in domeniu. Absolut toate instalatiile de ridicare pe care le proiectam sunt certificate si corespund tuturor standardelor de calitatte si normelor in vigoare. De asemenea fiecare structura are si o garantie si daca este cazul beneficiaza de serviciul nostru de mentenanta.

Accesorii de ridicare

Cea mai buna parte la structurile produse de noi este aceea ca sunt proiectate pentru a putea fi folosite cu diverse accesorii de ridicare, prindere sau ancorare. Accesoriul de ridicare înseamnă o componentă sau echipament care nu este atașat la mașina de ridicat, care permite reținerea încărcăturii. Aceasta componenta este plasată între mașină și sarcină sau pe sarcina propriu-zisă sau este destinată să constituie o parte integrantă a sarcinii și care poate fi comercializata si separat. Aceste accesorii includ, printre altele, lanțuri, frânghii, chingi, carlige, clesti, grinzi de ridicare / traverse și dispozitive de ridicare cu vacuum.

Instalatii de ridicat cu vacuum pentru sticlaInstalatii de ridicat cu vacuum

Mai multe informatii pot fi gasite pe: CLICK