Dispozitive de ridicare speciale

dispozitiv ridicare componente auto

Echipament de ridicare personalizat

Proiectăm și construim de cele mai multe ori produse personalizate pentru clienții noștri. De exemplu, acest angrenaj de legătură pentru semi-axe în industria auto. Iată o galerie cu o parte din produsele noastre personalizate realizate în trecut. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

AFACEREA TA MERITA CE E MAI BUN!

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire. Indiferent de proiectul pe care il aveti de realizat noi vom fi bucurosi sa iti oferim cele mai bune solutii!

Contact

DESPRE PRODUSELE ESSOLL

Articolele noastre sunt certificate CE și sunt prevăzute cu plăci de identificare unde se găsesc: producător, anul fabricației, numărul de serie, codul articolului, greutatea echipamentului și sarcina maximă admisibilă. Echipamentul este însoțit de 2 broșuri de instrucțiuni și revizuire, certificate de conformitate.

DE CE NOI?

Essoll este un producător direct, care își asumă responsabilitatea pentru produsele sale. Suntem alături de clienții noștri după livrarea produselor. Oferim garanție pentru orice defect de fabricație, precum și servicii de întreținere, dacă este nevoie.

Share:

Sună!
Open chat
1
Live pe Chat
Cum te putem ajuta?