Despre noi

Una din filosofiile esentiale in industrie este eficienta.

VIZIUNEA NOASTRA

ASDR Constructii SRL este o firma ce activeaza in sectorul confectiilor metalice si a producterii sisitemelor de ridicare in Romania inca din 2013. Suntem bucurosi sa fim reprezentati legali ai brandului ESSOLL SOLLEVAMENTO Italia. Povestea brandului a inceput acum foarte mult timp in Italia, rezolvand o multitudine de probleme ce tin de partea de manipulare a sarcinilor pentru multe firme.

dispozitiv de ridicare cu vacuum , accesoriu macara cu ventuze

MISIUNEA NOASTRA

Observand valoarea pe care o aduceam mereu, atat pentru antreprenorii Italieni, cat si pentru firme internationale, am decis sa ne extindem, alocand astfel un punct principal de productie in Romania, mai precis in Craiova.

Produsele noastre pot fi gasite aici!

0

ORE DE MUNCA

0

COMENZI REALIZATE

0

FEEDBACK PRIMIT

PRINCIPIILE NOASTRE

Probabil te intrebi de ce sa lucrezi cu noi.

In primul rand suntem producatori directi, pe cand majoritatea doar importa structurile. Asta inseamna ca pe langa un timp de livrare foarte bun si cost de productie bun, putem efectua in cel mai scurt timp si lucrari de mentenanta sau rezolva anumite probleme.

In al doilea rand, tinem la clientii nostrii si intelegem ca fiecare are nevoi diferite. De aceea de multe ori structurile pe care le realizam sunt personalizate, facute special sa execute cu strictete cerintele clientului. Un exemplu foarte bun este un sistem de manipulat centrale termice produs special pentru cei de la Ferroli.

Partenerii nostri

Mentiuni

Inca din clipul de prezentare al PIROUX GROUP se pot observa macaralele pivotante si sistemele de ridicare cu vacuum produse de noi. Aceste sisteme sunt gandite in mod expres pentru a spori productivitatea si a elemina riscurile.

ESSOLL Sollevamento by ASDR Constructii SRL.

Sună!
Open chat
1
Live pe Chat
Cum te putem ajuta?