Clesti de ridicare

cleste de ridicare pentru tevi rotunde
cleste de ridicare

Detalii

Clestii de ridicare sunt proiectati și fabricati de ESSOLL pentru a ridica și gestiona diferite tipuri de sarcini. Clestii nostri de ridicare a plăcilor captează sarcina și o ridică în siguranță, oriunde ai nevoie. Manevrați-vă barele de oțel sau beton eficient și în siguranță.

Proiectăm și construim clesti de ridicare tip foarfeca în toate dimensiunile și capacitățile, adaptându-ne nevoilor companiei dvs. și adaptând mașina la instalația și capacitatea dvs. de macara actuală.

Aplicatii

  • Cleste de ridicare pentru blocuri de piatra, marmura, rasina
  • Clesti de ridicare parapeti New Jersey
  • Clesti de ridicare pentru tevi
  • Clesti de ridicare pentru blocuri de metal
  • Clesti de ridicare pneumatici
  • Clesti de ridicare pentru panouri si foi de tabla

Documentatie

Cleste pentru blocuri de piatra Cleste pentru busteni Cleste pentru cutii/colete Cleste pentru europrofile Cleste pentru blocuri si borduri Cleste pentru parapeti New-Jersey

AFACEREA TA MERITA CE E MAI BUN!

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire. Indiferent de proiectul pe care il aveti de realizat noi vom fi bucurosi sa iti oferim cele mai bune solutii!

Contact

DESPRE PRODUSELE ESSOLL

Articolele noastre sunt certificate CE și sunt prevăzute cu plăci de identificare unde se găsesc: producător, anul fabricației, numărul de serie, codul articolului, greutatea echipamentului și sarcina maximă admisibilă. Echipamentul este însoțit de 2 broșuri de instrucțiuni și revizuire, certificate de conformitate.

DE CE NOI?

Essoll este un producător direct, care își asumă responsabilitatea pentru produsele sale. Suntem alături de clienții noștri după livrarea produselor. Oferim garanție pentru orice defect de fabricație, precum și servicii de întreținere, dacă este nevoie.

Share:

Sună!
Open chat
1
Live pe Chat
Cum te putem ajuta?