Grinzi de ridicare

Grinzi de ridicare

grinda de ridicare ajustabila
grinzi de ridicare cu lant si carlige

Grinzi de ridicare

Grinzile de ridicare au un design simplu format dintr-o grindă cu un singur punct de atașare centrat pe partea superioară a acesteia pentru conectarea la o macara, elevator sau o altă mașină de ridicare. Unele dintre ele pot avea două cai pentru a angaja două macarale sau cârlige de ridicare. Pe partea inferioară a grinzii există, în mod obișnuit, două sau mai multe puncte de prindere distanțate uniform care se atașează și susțin sarcina prin intermediul cârligului sau altor accesorii de ridicare.

Traverse de ridicare

O traversa de ridicare este un dispozitiv simplu format dintr-o bară lungă care ține două chingi/lanturi între ele. Este conceput pentru a transforma sarcinile de ridicare în forțe de compresie pure și, de asemenea, să se răspândească punctele de prindere.

Două puncte de ridicare din partea superioară a fasciculului se atașează la picioarele unui lant, chinga, etc. într-un anumit unghi concepute pentru a asigura o compresiune pură. Aceasta distribuie uniform greutatea încărcăturii în cele două puncte, care apoi se conectează la o macara, la un elevator sau la o altă mașină de ridicare. Două tije pe partea inferioară (una la fiecare capăt) se conectează la un cârlig care este apoi conectat la sarcină.

DOCUMENTATIE

Grinzi de mare tonaj PDF
Grinzi de ridicare reglabile PDF
Grinzi de ridicare de tip H
Grinzi de ridicat blocuri de marmura PDF

Despre produsele ESSOLL

Articolele noastre sunt certificate CE și sunt prevăzute cu plăci de identificare unde se găsesc: producător, anul fabricației, numărul de serie, codul articolului, greutatea echipamentului și sarcina maximă admisibilă. Echipamentul este însoțit de 2 broșuri de instrucțiuni și revizuire, certificate de conformitate

De ce noi?

Essoll este un producător direct, care își asumă responsabilitatea pentru produsele sale. Suntem alături de clienții noștri după livrarea produselor. Oferim garanție pentru orice defect de fabricație, precum și servicii de întreținere, dacă este nevoie.

Galerie de imagini

Share:

Sună!
Open chat
1
Live pe Chat
Cum te putem ajuta?